OM OS - HALSNÆS SMEDEN A/S

OM OS - HALSNÆS SMEDEN A/S

Halsnæs Smeden VVS firma

Halsnæs Smeden A/S er et VVS firma i Hundested, vi blev grundlagt i år 1990 som et enkeltmandsfirma. Allerede i år 1993 vandt vi VVS-entreprisen på Unomedical A/S (Dengang Unoplast), herefter voksede virksomheden hurtigt. Som naturlige følgere af væksten flyttede vi i år 2002 firmaet til større og mere moderne faciliteter på Unovej 4 i Hundested. Her har vi mere plads til oplagring af maskiner, biler og lager. I dag har vi 4.000 m2, hvoraf de 700 m2 blandt andet rummer lager og administration. I år 2008 blev vi omdannet til en A/S virksomhed. 

Vi har gennem årene vokset os til en virksomhed med 50+ ansatte. Som firma går vi meget op i at VVS branchen har dygtige fagfolk, vi gør derfor en stor del i at uddanne mange nye fagfolk. Vi har altid mellem 11-13 lærlinge under vores vinger. Vi går eget op i vores lærlinge kommer vidt omkring, da det giver de mest alsidige svende. Fire af vores lærlinge har opnået medalje til svendeprøven, og flere har fået ‘vel udført’. Indtil nu har vi uddannet 46 VVS montører, og vi har flere på vej i samme retning. Som medlem af TEKIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ er nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejdere.

Vores VVS firma udføre alle former for VVS arbejde indenfor blik, ventilation og VVS.
!OBS! Vi køre desværre ikke service pt grundet travlhed på vores store og langvarige sager!! Vi ved på nuværende tidspunkt ikke hvornår vi kan tilbyde service igen.

Scroll to Top